sculici1Derby-ul arădean al Ligii a III-a nu a excelat la capitolul spectacol, dar cel puțin pentru sebișeni, care au câștigat disputa, acest lucru nu mai contea­ză. În schimb, ineuanii ră­­mân și cu dezamăgirea rezultatului, al treilea negativ la rând, dacă  includem și eșecul din Cupă, cu Ripensia.
La final, Cristian Sculici nu a vorbit mult, dar a sintetizat perfect cele întâmplate: „Am blocat destul de bine construc­- ția lor, i-am obligat deseori să joace cu mingi lungi, dar, pe de altă parte, nu am reușit să-i prindem pe contraatac. După ce am primit golul am ieșit la joc, am schimbat și sistemul, dar nu am avut inspirație. A fost un meci de cine dă gol câștigă, ocazii prea multe nu au fost. Noi am avut o mare ocazie în prima repriză, am ratat-o (n.a. prin Tomuț), ei au marcat și au rămas cu punctele”.
„Toată lumea are zile proas­te, astăzi (n.a. vineri) poate a fost ziua lor ceva mai puțin reușită. Dar, mai multe vom discuta în vestiar, nu în presă”, a mai comentat Sculici prestațiile mai puțin reușite ale lui Bujor sau Stănaia, care care altădată trăgeau echipa după ei.
Cu un singur punct strâns din trei partide, zărăndanii împart  ultima poziție în clasament cu Giarmata. „Cel puțin îmi do­ream mai mult, dar deocamdată asta e realitatea. Tre­- buie să strângem rândurile și să începem și noi să adunăm puncte. Celelalte echipe nu stau cu mâinile sân, nu am vrea să ne trezim în coada cla­samentului pe la jumătatea turului”, a adăugat Sculici.
După ce a revenit pe gazon în repriza secundă cu Hunedoara, Dacian Zdrențan, talentatul fundaș al Ineului, a rămas din nou pe margine „A  acuzat ceva dureri, e mai important viitorul său decât un simplu joc. A revenit după o perioa­dă lungă de inactivitate, trebuie să revină treptat în joc”.

Recomandările redacției