Mandat de executare   

În acest sfârşit de săptămână, poliţiştii Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Beliu, au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii. Mandatul de executare a fost emis de către magistraţii Judecătoriei Ineu, pe numele unui bărbat de 46 de ani, care are de ispăşit o pedeapsă de 1 an şi 5 luni cu închisoarea, pentru comiterea de infracțiuni la regimul circulației rutiere. Bărbatul a fost introdus în Penitenciarul Arad.

 

Prinsă în flagrant

În data de 18 septembrie a.c., poliţiştii Biroului de Ordine Publică au depistat în flagrant o femeie în timp ce sustrăgea 9 anvelope cu jante din tablă. Femeia de 38 de ani, a fost depistată în flagrant de poliţişti, în jurul orei 23.00, în timp ce sustrăgea 9 anvelope cu jante din tablă, dintr-o curte neîmprejmuită de pe strada Oituz, din municipiu. Prejudiciul cauzat a fost recuperat, pe numele celei în cauză fiind întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

 

Infracţiuni în trafic

Poliţiştii au depistat în trafic mai multe persoane, care au săvârşit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. Au fost depistaţi în trafic sub influenţa băuturilor alcoolice: un bărbat de 30 de ani, care a condus o autoutilitară, pe raza localităţii Pâncota, având dreptul de a conduce suspendat şi cu o concentraţie alcoolică de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat şi un bărbat de 38 de ani, care a condus un autoturism, pe DJ 682, între localităţile Frumuşeni şi Aluniş, având o alcoolemie de 1,31 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, în ambele cauze s-a dispus recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei, bărbatul de 30 de ani, fiind reţinut de poliţişti pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore. De asemenea, pe raza localităţii Ilteu, a fost depistat în trafic un bărbat de 72 de ani, cetăţean german, care a condus un autoturism, având numerele de înmatriculare provizorii cu valabilitate doar pe teritoriul Germaniei, iar pe raza localităţii Pâncota, a fost depistat în trafic un bărbat de 33 de ani, care a condus un autoturism, având autorizaţia de circulaţie provizorie cu valabilitatea expirată din data de 27 august a.c..

Recomandările redacției