festivalLa fel ca în fiecare an de sărbătoarea vinului la Ghioroc, Primăria Ghioroc şi Consiliul Local Ghioroc în frunte cu primarul Corneliu Popi-Morodan au reuşit să prezinte publicului ghiorocan şi nu numai, unul dintre cele mai reuşite spectacole din judeţul Arad. Asemenea anilor trecuţi la Sărbătoarea Vinului în comuna Ghioroc au fost invitaţi de marcă, aduşi special de organizatorii evenimentului.
Anul acesta au urcat pe scena special amenajată în curtea şcolii generale din Ghioroc Traian Ilea şi Valeria Codorean care au deschis spectacolul prezentat de Nicoleta Pavel. Alături de ei, pe scenă au mai urcat Ansamblul de dansuri populare „Junii Podgoriei“ din Ghioroc cu so­lista Lorena Dănilă, condus de către Marius Ureche care au interpretat pentru prima dată pentru publicul din Ghioroc, grupul „Florile Podgoriei“, condus de solista de muzică populară Bianca Tomoioagă, Ansamblul „Păstrătorii Tradiţiei“ condus de Marian Raţiu, Ansam­- blul „Doina Mureşului“, condus de către Viorel Nistor, Ansamblul „Armonia Mureşană“ cu solista Andreea Covaci, solista de muzică populară Maria-Mădălina Motorca din Măderat, după care clubul de judo al comunei Ghioroc a oferit o demonstraţie pentru cei prezenţi la eveniment. De asemenea, pe scena special ame­- najată pentru acest eveniment au mai interpretat solista Monica Blaga, Corul „Emil Monţia“, condus de Ovidiu Boar şi corul bărbătesc al Parohiei Ortodoxe Miniş condus tot de Ovidiu Boar. După artiştii din Ghioroc şi din împrejurimi a urcat pe scenă Benone Sinulescu, care a ridicat publicul în picioare cu cântecele lui foarte cunoscute pentru toată lumea.
Odată cu lăsarea serii a interpretat solista de muzică uşoară Mădălina Boroneanţ, solistă care s-a lansat pe scenele din Ghioroc iar acum a reuşit să ajungă să reprezinte cu mândrie atât Ghiorocul cât şi judeţul Arad, fiind câştigătoare a numeroase premii atât locale cât şi naţionale şi internaţionale. Pe lângă aceste realizări, trebuie neapărat menţio­- nat că la ediţia de anul acesta a emisiunii TV, X-Factor, Mădălina.
Tot din Ghioroc, solista de muzică uşoară Melania Cuc, la rândul ei şi ea o câştigătoare de numeroase premii la fel ca şi Mădălina, a cântat împreună cu trupa Breathless, după care au interpretat trupa locală Daniel’s Band, Ansambul Rapsodia condus de Vasile Rus cu soliştii Daniela Han şi Radu Vand şi trupa Fantazia.
În încheiere au urcat pe scenă invitatul special şi capul de afiş al spectacolului Alex Velea&Band care a ridicat atât copiii cât şi pe cei tineri, fiind foarte entuziasmaţi de prezenţa lui la Ghioroc.
Pe tot parcursul spectacolului au fost lansate lampioane spre cer deasupra Ghiorocului iar la sfârşit evenimentul s-a încheiat cu un frumos foc de artificii.
„Mulţumesc tuturor celor prezenţi, sponsorilor şi nu în ultimul rând Consiliului Judeţean şi Centrului Cultural Arad pentru sprijinul acordat şi sperăm ca anul viitor să ne reîntâlnim cu toţii la Ghioroc cu aceeaşi bucurie de a petrece aici în Podgorie“ a declarat primarul comunei Corneliu Popi-Morodan.
Emilian Ciorogariu

Recomandările redacției