activ

Cei zece ani de Activ Club vor fi aniversaţi vineri, 25 septembrie de la 20.30 printr-un party ce îl are ca invitat pe Vizi Imre. Evenimentul, care va avea loc în curtea bazei sportive se intitulează sugestiv „După zece ani”, cu referire la una dintre piesele intrate recent în repertoriul lui Vizi Imre şi lansată acum mai bine de 20 de ani de formaţia Compact: „Mă voi întoarce”, compusă de Adrian Ordean şi cunoscută publicului şi ca „După ani şi ani”. „Va fi un Garden Party în toată regula, cu decor rustic, cu un meniu special: gulaş de vită la ceaun şi Arrosto di vitello cu cartofi aurii şi rozmarin. Vom avea şi băutură bună din belşug, iar Vizi Imre ne-a promis o atmosferă incendiară”, a declarat Cristina Lazurca Marketing Manager la Activ Club. Biletul de intrare va costa 20 de lei. Clienţii Activ Club şi invitaţii lor nu plătesc.

„După zece ani” va fi primul eveniment dintr-o serie ce va avea loc în această toamnă la Activ Club. Reprezentanţii firmei şi-au propus să lanseze un nou concept pentru baza sportivă. Este vorba de petrecerile tematice în aer liber. „Ne vom folosi din plin de facilităţile pe care Activ Club le oferă: spaţiu generos, ferit de agitaţia oraşului şi totuşi foarte la îndemână. Vom lansa şi servicii noi. Pe lângă Şcoala de tenis care şi-a deschis de curând porţile, care deţine primul Centru de performanţă din Arad şi unde au început înscrierile pentru sezonul de toamnă, vom lansa, pentru sectorul Corporate, o serie de team building-uri outdoor organizate de Daniel Ispas. Activ Club deţine în acest sens o ba  materială adecvată desfăşurării de programe outdoor, terenuri sportive dotate,  un restaurant cu terasă şi bar şi o listă de meniuri din cele mai diverse” a mai spus Cristina Lazurca.

Activ Club a fost inaugurat în 2005. La acea vreme deţinea terenurile, sălile de fitness şi piscina interioară. În perioada care a urmat au fost construite piscina exterioară, apoi barul şi restaurantul. Încă de la începuturi pentru anumite servicii au existat liste de aşteptare pentru doritorii de abonamente, solicitările depăşind cu mult capacitatea bazei.

Recomandările redacției