issa3În absența lui Adrian Rusu, care a acuzat o problemă de ordin medical, banderola de căpitan al „șoimilor” pîncotani a trecut pe brațul lui Issa Tiaw. Acest lucru a părut să-l responsabilizeze în plus pe senegalez, care, la mij­locul primei reprize, s-a și prezentat la punctul cu var, deși a irosit deja un penalty în acest campionat. O făcuse în runda inaugurală, la Tărlungeni, unde – totuși – echipa sa avea să se impună cu 3-2.
Issa a tras slab și în confruntarea cu FC Caransebeș, prilej pentru Pascal chiar să rețină balonul. „Căci am jucat și eu fotbal și am bătut penalty-uri, i-am explicat lui Issa următorul lucru. Când ratezi penalty, dacă ai curajul să bați și a doua oară, trebuie să tragi tare pe mijlocul porții. Altfel, nu te mai prezinți la punctual cu var și lași pe altul. Cam așa se gândește la fotbal, bine că nu am avut de suferit ca echipă din pricina ratării sale”, a spus Ionuț Popa la finalul disputei cu „gugulanii”.
Pâncotanii au mai beneficiat de o lovitură de la 11 metri sâmbătă, transformată cu mult calm de Cristian Danci pentru rezultatul final: 2-1.

Recomandările redacției