danciPe lângă problemele de atitudine, pâncotanii au avut și un vid de forță ofensivă în partida cu FC Baia Mare, pierdută acum două săptămâni fără drept de apel: 1-4. La Mediaș, lucrurile s-au schimbat odată cu intrarea în efectivul „alb-negrilor” a lui Alin Mihai și Cristian Danci.
Dacă primul a marcat în „fieful” fostei divizionare, ex. botoșă-neanul a adus victoria în disputa cu FC Caransebeș, din penalty. „Punctul de la Mediaș nu ar fi valorat nimic dacă nu obțineam o victorie cu Caransebeșul. Dincolo de golul reușit, mă bucur că am reușit să câștigăm și că am luat cele trei puncte, făcând și un joc bun. Suntem o echipă greu de bătut, s-a văzut și la Mediaș, dar și azi (n.a. sâmbătă). Chiar dacă am jucat multe minute în zece, oaspeții au avut doar faza golului, pe când noi alte trei-patru ocazii foarte bune de a marca”, consideră pîncotanul.
Acesta a venit în Podgorie înainte de meciul cu băimărenii, având mici restanțe de ordin fizic, provocate și de o absență lungă de pe gazon din pricina unei accidentări la gleznă. „E doar al doilea meci după trei luni jumătate. Fizic încep să-mi revin și, chiar dacă piciorul îmi este încă puțin umflat, nu mă mai doare. În curând o să fiu pus 100% la punct și cu partea fizică, deși au zic că și azi am dus destul de bine meciul”, a adăugat mijlocașul central, care la fostele echipe a avut mai mult sarcini defensive. „Pâncota are mulți mijlocași centrali buni. Sigur, eu sunt cel mai avansat, dar ne mai rotim în funcțiede  fază. Și, până la urmă, îmi place și să atac des poarta adversă. Până la urmă, de aia e fotbalul frumos, să ataci și să marchezi goluri”, a mai punctat Danci.
Acesta a scos și eliminarea fostului pîncotan, Cornel Suciu, echilibrând partida și din punct de vedere numeric.
„Chiar dacă nu a fost un fault dur, a ridicat prea sus piciorul. Eu am încercat să-l evit, dar tot m-a lovit. Dar, până la urmă, repet, importante sunt punctele. Acestea 3 și celelalte 4 pe care le-am mai strâns în acest campionat, mai ales că le-am meritat, jucând în fața unor echipe foarte bune. Eu zic că Pâncota își va îndeplini fără mari probleme obiectivul, totul e să avem liniște”, a încheiat Cristi Danci.

Recomandările redacției