copil44Iubitorii sportului-rege din ora­șul nostru au (re)descoperit talentul lui Dumitru Copil. Lăsând Austria pentru a fi alături de tatăl său bolnav, fotbalistul comparat la un moment dat cu Gheorghe Hagi își intră încetul cu încetul în formă, iar contra celor de la Pandurii Târgu Jiu a fost printre cei mai buni oameni de pe teren.  „Mă bucur că m-am întors acasă, important e ca tatăl meu să fie sănătos, eu de asemenea și cu toții să facem un campionat bun. Mă pregătesc din ce în ce mai bine, sper să-mi revin în întregime din punct de vedere fizic, iar când se aplează la mine să ajut”, a punctat din capul locului „Mitruț”, care – într-adevăr a crescut mult randamentul echipei sale, dând printre altele centrarea de la golul lui Curtuiuș, dar având – la rândul său – două șuturi ce au ocolit de puțin buturile lui Lazăr.
„Mă bucur că am putut să-mi ajut echipa. Cred că UTA iese cu capul sus după acest joc și ne gândim de acum la campionat. Dacă vom juca așa și cu Râmnicu Vâlcea, nu văd cum am putea scăpa cele trei puncte. E cazul să câștigăm și primul meci acasă. Avem de îndeplinit un obiectiv, nu avem voie să facem prea mulți pași greșiți”, a adăugat Copil.
În fine, acesta crede că „Bătrâna Doamnă” a fost mai incisivă decât prim-divizionara gorjeană și ar fi meritat să meargă mai departe în Cupă. „Ne-am dorit mai mult decât ei goluri și calificarea în cea de-a doua repriză, dar și în prelungiri, dar, din păcate, ne-a lipsit concentrarea în fața porții”, mai consi­deră Dumitru Copil.

Recomandările redacției