reciclare pecicaLa Pecica, Turnu şi Sederhat sâmbă­tă, 26 septembrie, de la 10 până la cinci după-amiaza se vor colecta deșeuri electrice. Va fi încă o edi­ție a campaniei „Lo­­- cul deşeurilor nu e în casă. Trimite-le la plimbare!”, organizată de Primăria Oraşului Pe­cica şi Aso­- ciaţia Română de Re­ciclare RoRec.
Colectarea se va face: în Pecica pe pla­toul din faţa Primă­riei, în Turnu tot în faţa biroului local al Primăriei iar în Sederhat de la domiciliul localnicilor, după tipicul cunoscut. Cei care au obiecte grele, voluminoase pot apela la transportul asigurat de organizatori.
Pentru tombola tradițională, la predare de combine, vitrine şi lăzi fri­gorifice, frigidere, congelatoare complete se primesc patru cupoane de 10 lei fiecare, cei care predau maşini de spălat rufe şi vase, uscătoare de haine, aparate de aer condiţionat complet primesc două cupoane de 10 lei, toţi ceilalţi fiind înscriși automat.
Biletele câștigătoare se vor extrage luni, 28 septembrie, la ora 13, premiile constând în produse electrice şi electrocasnice.
 (F.B.)

Recomandările redacției