panaFostul fundaș al echipelor Dinamo București, FC Brașov sau FC Argeș i-a luat locul lui Claudiu Ni­culescu pe banca tehnică a Bihorului.
Aşadar, Marian Pană, în vârstă de 45 de ani, care a mai antrenat echipele CS Otopeni, Cetate Suceava, Uni­versistatea Cluj, Gloria Bistrița, Unirea Urziceni, Farul Constanța sau CS Mioveni, va fi prezent, marți, la Oradea, în acea zi fiind programată reunirea lotului roș-albastru.
De asemenea, cei din Ținutul Crișurilor au mutat la întărirea atacului. După ce au renunțat la ex-golgeterul utist Adrian Voiculeț, bihorenii au bătut palma cu Cristian Bud, împrumutat de CFR Cluj până la vară, după ce prima parte a sezonului a petrecut-o la Gaz Metan Mediaș. Bud s-a lansat spre fotbalul mare tot din județul bihor, el evoluând câțiva ani pentru Liberty Salonta.
Al doilea jucător destinat compartimentului ofensiv e mijlocașul Florin Maxim. Component ultima dată al formației Concordia Chiajna, Maxim ajunge la Oradea din postura de jucător liber de contract, după ce Ilie Stan la scos din calcule în urma eșecului cu Astra Ploiești (6-3 pentru ploieșteni).
FC Bihor a avut un tur dezamăgitor de campionat, încheind prima parte abia pe locul 8, cu 14 puncte, la fel ca Argeșul și conjudețeana Luceafărul. Orădenii sunt la al treilea antrenor al sezonului, pe lângă Claudiu Niculescu mai pregătind echipa și Gheorghe Ghiț.

Recomandările redacției