sarbutUna din cele mai stabile grupări din primul eșalon județean a stabilit, în linii mari, pe ce coordonate va merge în această iarnă. Frontiera  Curtici se reuneşte pe 21 ianuarie și va urma un program cu câte trei antrenamente pe săptămână pe plan local. După două săptămâni, „grănicerii” îşi mută cartierul general la Hotelul Parc din Stațiunea Moneasa, acolo unde antrenorii Radu Anca şi Sebastian Huţan vor conduce cantonamentul de iarnă.
„La capitolul plecări-sosiri nu pot să spun deocamdată nimic concret, cel mai târziu vom ști mișcările înainte de plecarea în cantonament. Cert este că vom promova trei juniori, asta e politica noastră de un an și jumătate, tineret și tineret”, a anunțat președintele Mihai Sîrbuț.
Conducătorul Frontierei s-a declarat mulțumit de situația clubului din Curtici, unul dintre puținele care se pot considera liniștite în aceste timpuri. „Mă bucur că am găsit resurse să putem merge în cantonament, la club e liniște, banii sunt achitați la zi și am toată înțelegerea din partea conducerii orașului”, a punctat fostul mijlocaș.

Recomandările redacției