voineamuticaÎn speranţa că lucrurile se vor clarifica la nivel de conducere, Adrian Falub le-a prelungit vacanţa jucătorilor de la prima echipă a „Bătrânei Doamne” , însă exemplul nu a fost urmat şi de antrenorii formaţiei „satelit”. UTA II se va reuni marţi, 15 ianuarie, luându-şi şi mai în serios rolul de pepinieră pentru divizionara secundă. Preşedintele Giovanni Catanzariti a declarat în mai multe rânduri că, în cazul în care balanţa contabilă a clubului rămâne pe minus, în cel mai bun caz se va merge pe o echipă foarte tânără din retur, cu mulţi jucători de la ocupanta locului 8 în Liga a IV-a.
Aşadar, tinerii „textilişti” sunt sârguincioşi şi la începutul săptămânii viitoare se vor întoarce la treabă sub comanda lui Dorel Mutică. „Normal că depindem şi noi de ceea ce se va întâmpla în continuare la club, numai că, în opinia mea, oricine va veni sau orice se va decide la prima echipă, UTA II, respectiv juniorii noştri, vor trebui să evolueze în întrecerile oficiale. De aceea, ne vedem de drumul nostru şi de marţi reluăm pregătirea pe terenul Şega”, ne-a mărturisit Florin Voinea, şeful Centrului de Copii şi Juniori al grupării emblemă a oraşului.
Reunirea UTA-ei II trebuia să aibă loc şi mai repede, adică luni, însă ea a fost amânată cu o zi, fiindcă toţi antrenorii arădeni cu licenţa A şi B vor participa la o consfătuire la Timişoara. Până la această oră, lotul satelitului „textilist” nu a suferit modificări şi este puţin probabil ca, cel puţin la capitolul achiziţii, să se întâmple ceva. Formaţia secundă a „alb-roşiilor” are programate şi două partide amicale, cu Voinţa Mailat (9 februarie) şi Progresul Pecica (13 februarie), dar vor urma şi altele.

Recomandările redacției