petcutLiderul primului eșalon fotbalistic arădean și-a încheiat vacanța de iarnă la mijlocul acestei săptămâni. Adrian Abrudean i-a avut la primul antrenament al anului pe toți componenții lotului, inclusiv pe George Petcuț, care, însă s-ar putea să părăsească Ineul în această iarnă. Valorosul atacant se află în atenția celor de la FC Olt, Dan Oprescu urmând a se decide dacă-l ia în Liga a II-a în următoarele zile. Cert este că până luni, ziua în care echipa zărăndană urcă în cantonamentul de la Mo­neasa, antrenorii vor ști dacă vor mai conta pe fostul polist sau se vor orienta spre un alt atacant.
Până una alta, CS Ineu a renunțat deja la doi fotbaliști. Unul dintre ei, este vorba de tânărul fundaș central Cernat, va fi cedat sub formă de împrumut la Șiriana Șiria până la finalul sezonului. Celălalt, mijlocașul Goldiș, a ales să plece în străinătate și, deci, nu-și mai poate continua activitatea în „alb-albastru”. Vorbim despre doi fotbaliști care au frecat banca de rezerve în tur, așa că „Știli” Abrudean nu e obligat să facă achiziții pe posturile ocupate de Cernat și Goldiș.
„Dacă rămâne Petcuț, în proporție de 99% vom spune lotul e definitivat. Vom mai aduce jucători doar dacă ni se ivește o oportunitate bună, de nerefuzat. Ne gândim puțin și în perspectivă, căci obiectivul nostru este clar, promovarea în Liga a III-a”, a precizat tehnicianul ineuanilor.
După cum vă spuneam, echipa din Țara Zărandului se mută de luni la Vila Panoramic din Moneasa. Cantonamentul montan, suportat de Consiliul Local Ineu, dar și de Cristian Urzică, se încheie pe 28 ianuarie cu amicalul cu Șiria. Ineul mai are programate meciuri de verificare cu Pâncota și Corvinul, însă în luna februarie vor mai apărea și alte teste.

Recomandările redacției