utacantUTA şi-a amânat cu o încă o săptămână reunirea în vederea pregătirilor pentru retur. Dificultăţile financiare nu au fost depăşite, iar Adrian Falub a considerat că nu e cazul să înceapă lucrul cu nişte fotbalişti nemulţumiţi, care nici măcar nu au siguranţa că le   va fi bine, în sensul că-şi vor încasa cele trei salarii restante în viitorul apropiat.
Aşadar, în loc de 14, apoi de 21, „alb-roşii” vor face primul antrenament al anului de abia pe 28 ianuarie. Totuşi, în cazul în care lucrurile se vor rezolva mai repede, adunarea va suna pe loc şi uşa vestiarului UTA-ei s-ar putea des­chide din această săptămână. „E greu dacă nu imposibil să lucrezi cu jucători nemulţumiţi, care nu au nici cea mai mică promisiune că le va fi bine dacă rămân să-şi facă treaba la Arad. Sunt, totuşi, trei salarii res­tante, e dificil să te gândeşti la fotbal în aceste condiţii. În cel mai rău caz, o să ne vedem pe 28 ianuarie, iar din acel moment orice zi va deveni foarte importantă pentru noi din punct de vedere sportiv. Am mai spus-o, nu e târziu să începem şi de luni într-o săptămână, doar că măcar atunci ar trebui să ştim exact ce vom face. Sper ca preşedintele clubului să găsească o rezolvare alt­fel, nici nu vreau să mă gândesc ce va urma”, a precizat Adrian Falub.
Întrebat dacă se mai pune proble­ma unui cantonament de iarnă pentru „textilişti”, tehnicianul a spus: „Să fim serioşi, noi încă aşteptăm desertul, iar cantonamentul e un de­sert la situaţia care e la UTA acum. Chiar dacă ne vom hotărî să mer­gem, nu cred că vom mai găsi locuri unde să ne şi atingem scopul aşa cum am vrea noi. Dar, priorităţile noastre sunt cu totul altele acum, la canto­na­ment nici nu visăm acum”. În ceea ce priveşte lotul de jucători, Falub nu şi-a schimbat discursul: „Cei patru, Chindriş, Smaranda, Bucur şi Calvin sunt liberi să plece, ştiu bine că la echipă nu-i mai primesc. Res­tul sunt de vânzare, iar eu dacă aş fi antrenor în altă parte, mi-aş dori să cumpăr câţiva jucători de la UTA. La achiziţii nici nu ne putem gândi. Susţin, însă, că mai aducând un portar, un mijlocaş şi un atacant de va­loare, am face treabă frumoa­să în retur”, mai crede „principalul” arădenilor.
În fine, Falub a mai spus că în calitatea sa de antrenor a învăţat că trebuie să lucreze cu oricine, deci ar face echipă şi cu „managerul” Falcă. „Nu-l cunosc pe domnul primar, dar m-aş bucura să lucrez cu el. Toată lumea vorbeşte frumos de dânsul, iar trea­ba mea ca antrenor este să pre­gătesc echipa şi să mă intereseze mai puţin cine conduce clubul”, a adăugat tehnicianul.

Recomandările redacției