voleiVoleibaliștii și-au trecut în agendă primele acțiuni oficiale din 2013 și sunt în fața unui program foarte încărcat. UVVG ProVolei Arad – incluzându-i aici și pe juniori – joacă cinci meciuri în decurs de doar opt zile!
Pe 25 şi 26 ianuarie, seniorii pregătiţi de Radu Sabău evoluează în deplasare la Tg. Mureş respectiv Câmpia Turzii, meciuri din cadrul A2. Pe 27 ianuarie, juniorii lui Marius Maskovits au meci la Timişoara. Pe 31 martie, de la ora 17,00 în Sala Sporturilor Victoria din Arad, juniorii au meci împotriva celor de la Blaj. În fine, în aceeaşi locaţie, dar pe 2 februarie, ora 12,00, seniorii revin în A2 contra celor de la Timişoara.
Weekendul trecut, arădenii ar fi dorit să organizeze un turneu amical, dar au fost nevoiți să anuleze acțiunea. „Oradea şi Timişoara ne-au anunţat că nu mai pot veni, ambele echipe au invocat lipsa banilor, plus sesiunile de examene în care sunt angrenaţi o parte din băieţi, astfel că  turneul a căzut. Până la reluarea campionatului ne vom pregăti pe plan local, iar obiectivele sunt cât mai multe victorii, un plus de experienţă pentru cei tineri, iar în principal vizăm calificarea juniorilor în fazele avansate ale campionatului, unde sperăm să putem participa, trebuie să găsim sponsori”, a punctat Radu Sabău.
Turneu la Lipova
În altă ordine de idei, în week-end, la Lipova, s-a derulat penultimul turneu al seriei I din cadrul Campionatului Național de minivolei. Liderul clasamentului, CSŞ Deva a repurtat victorii pe linie, în timp ce ocupanta poziţiei secunde, ProVolei Arad II, antrenor Traian Costea a câştigat un singur meci din cele trei disputate. Pe poziţia a treia a clasamentului este Şoimii Lipova (antrenor Nicolae Petracovschi). Încheie ierarhia grupei ProVolei Arad I (antrenor Radu Sabău). Ultimul turneu al seriei are loc la Deva, luna viitoare. De asemenea, la Arad se va derula penultimul turneu al seriei K din cadrul Campionatului Național de speranţe.

Recomandările redacției