weller1„Bătrâna Doamnă” a renunțat la nu mai puțin de 12 jucători care au îmbrăcat tricoul „alb-roșu” în turul campionatului. A trecut o lună și jumătate de când acest lucru a fost făcut oficial, însă mulți dintre ei se obișnuiesc greu cu gândul despărțirii și nu se grăbesc să facă pasul spre o altă formație. Brazilianul Ricardo nici măcar nu a părăsit Aradul, iar Smaranda și Bucur așteaptă ziua reunirii lotului în speranța că, poate, se va mai schimba ceva. Calvin și Chindriș și-au ridicat foile ce le dă dreptul să se antreneze cu alte formații, dar, din informațiile noastre, niciunul dintre ei nu și-au încheiat vacanța. Toți cei patru trebuie să-și încheie oficial conturile cu UTA, dar asta înseamnă că Giovanni Catanzariti trebuie să facă un efort financiar pe care nu și-l permite acum.
Însă, există și un fotbalist care a uitat deja „episodul” UTA. Reîntors în țara natală, Weller Wilson Pereira a semnat deja un contract cu gruparea de liga a cincea Paragominas. Dacă nu a putut contribui la înscrierea echipei „textiliste” pe drumul promovării, atacantul brazilian de 24 de ani încearcă să ducă modesta grupare din Țara Cafelei într-un eșalon superior, având în vedere că echipa sa e la faza play-offului. În schimb, ceilalți „stranieri” la care a renunțat Adrian Falub nu și-au găsit alte echipe. „Ni s-a solicitat doar cartea verde a lui Weller, de restul nu mai știm nimic”, a spus Dorin Stana, directorul administrativ al UTA-ei referitor la italienii Nazari și Buono și brazilienii Marcelinho și Hiago.
Experimentatul Silvășan este și el în stand-by, în timp ce Sergiu Pop își încearcă șansa la o altă divizionară secundă. Atacantul de 22 de ani, care în șase meciuri de campionat și două de Cupă nu a marcat niciun gol pentru arădeni, se pregătește deja cu Luceafărul Oradea și are mari șanse să rămână sub comanda noilor tehnicieni, Florin Fărcaș și Marius Popa.

Recomandările redacției