PRMPreşedintele interimar al PRM Arad, Nicu Cojocaru, spune că la finele săptămânii trecute a avut o întâlnire cu aleşii locali ai partidului din judeţ, întrevedere în urma căreia au fost  completate conducerile forurilor municipal şi judeţean. „Mă bucură faptul că am avut această întâlnire a conducerii cu aleşii noştri locali din judeţ. În primul rând doresc să remarc că am avut o prezenţă neaşteptat de bună şi am văzut oameni care vor să facă treabă pentru partidul nostru. Am completat biroul de conducere de la judeţ, dar şi pe cel de la municipiu”, a spus Nicu Cojocaru. Astfel, Biroul Judeţan al PRM Arad a fost completat cu doi prim-vicepreşedinţi, anume Valentin Capragiu şi Ilie Butaru, iar ca preşedinte interimar al Organizaţiie Municipale a PRM Arad a fost desemnat Valentin Capragiu.

La nivelul judeţului Arad, în urma alegerilor locale din vara anului trecut, Partidul România Mare are doi viceprimari şi 23 de consilieri locali.

De asemenea, perosanele care au fost excluse din filială de către vechea conducere au fost reprimite de către cei ce conduc acum destinele PRM Arad. „Au existat câteva persoane excluse din partid de către vechea conducere care au fost reprimite de către forurile care conduc PRM Arad. Oamenii au fost extrem de bucuroşi de această decizie”, a mai spus Nicu Cojocaru.

  • ricio giusepe spune:

    dl Cojocaru prtidul condus de dumneavoastra incape intr-o valiza ,consilierii si viceprimarii cu care va laudati nu au fost niciodata PRM-isti cu sufletul , au fost doar pe interes , daca ii intrebi doctrina partidului habar nu au , cred ca nici dumneavoastra nu o stiti ,asa au ajuns consilirei si viceprimari ca si d-voastra deputat inpins de la spate si promovat de CRET NICOARA. Neavand nici o calitate organizatorica in PRM .in ce colegiu ati candidat?sau nu a fost CRET NICOARA sa va promoveze ?. Cu pareri de rau , dar d-voastar nu o sa fiti niciodata un bun organizator si tot de spuneti sunt povesti spuse de Cjocaru care lucra la ziarul adevarul la aprovizionare ,cine credeti ca se va mai intoarce in PRM fiind satui de greselile politice ale lui Vadim si ale lui Funar , regret oamenii de valoare ai PRM-ului dar ii inteleg .prevad sfirsitul PRM-ului cu asmenea conducere la nivel national si judetian

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției