doncaFormația lui Dinu Donca și-a valorificat statutul de favorită în faza zonală a Memorialului „Nicolae Ardelean” pe care a găzduit-o sâmbătă. În grupă, Unirea Sântana a trecut cu 5-2 de FC Sînleani, cu 7-1 de Unirea Șilindia și cu 6-2 de AC Șagu. În semifinale, viceliderul ligii secunde a scos din cursă Șoimii Tauț, 4-3, în vreme ce FC Sânleani a trecut cu 3-2 de câștigătoarea grupei B, Crișul Chișineu-Criș. În ultimul act, sîntănenii i-au învins din nou pe cei din Sânleani, 5-1. Voința Caporal Alexa nu s-a prezentat, lăsând grupa B (din care, alături de Crișul și Tauț, a mai făcut parte Highișana Drauț).
În cealaltă zonă ce a marcat debutul întrecerii, cea de la Macea, deznodământul a fost oarecum surprinzător. Câștigătoarea s-a decis la golaveraj, iar primele două clasate sunt din eșaloanele VI respectiv V, Regal Horia și Înfrățirea Iratoșu devansându-le pe mai bine cotatele Șofronea și Curtici. Atât Horia cât și Iratoșu au terminat fără înfrângere, reușind 4 victorii, iar între ele a fost remiză, 3-3. Cu plus de 10 goluri, Regalul și-a asigurat locul la turneul final de la Arad.
Urmează zonele de la Sebiș, Lipova și Vladimirescu. Primele două se joacă pe 2 februarie, iar ultima se desfășoară după o zi. Ultimele două zone se desfășoară la Satu Nou și Pecica, amândouă pe 9 februarie.

Recomandările redacției