ciocanUniv.Goldiş ICIM şi-a luat elan înaintea triplei decisive a returului de campionat. Rezolvarea problemelor financiare şi victoria cu 107-40 în faţa celor de la Nova Vita Târgu Mureş oferă perspective foarte bune înaintea meciurilor cu adevărat importante din luna februarie, cu Alba Iulia şi Târgovişte în deplasare şi cu Satu Mare pe teren propriu.
„A fost destul de bine cu Târgu Mureş, fetele s-au şi relaxat, la un moment dat şi-au permis să se şi distreze, dar totodată şi-au păstrat seriozitatea şi profesionalismul. Sunt mulţumită de fete, chiar şi cele care au venit de pe bancă şi-au făcut treaba. Domnul profesor Moraru m-a anunţat înainte de meci că voi conduce echipa de pe margine. Ne aşteaptă meciuri dificile, trei derby-uri, dar am încredere în jucătoare, sunt pregătite din toate punctele de vedere, totul depinde de ele. Ar fi un avantaj foarte mare să terminăm pe primul loc, asta ar însemna să avem terenul propriu în play-off”, punctează „secundul”  Cristina Ciocan.
Luna februarie se anunţă una dintre cele mai importante ale sezonului, asta pentru că Univ.Goldiş ICIM va încerca să cucerească peste nicio lună primul trofeu. Este vorba despre Liga Europei Centrale, al cărei turneu final se va desfăşura în Ungaria sau Cehia, o decizie urmând a fi luată în această săptămână.

Recomandările redacției