ashton_kutcherAshton Kutcher a fost recent ţinta criticilor pentru prestaţia sa, nu aceea de soţ, ci aceea de actor…

Dacă reacţia la divorţul său de actriţa Demi Moore a fost privită cu îngăduinţă, la urma urmei, nimeni nu le dădea de la bun început vreo şansă, pentru portretizarea legendarului Steve Jobs actorul a încasat multe lovituri…

Premiera filmului „jOBS” a avut loc săptămâna trecută, însă Kutcher a fost descris ca fiind „superficial” şi „inexact” în portretizarea lui Steve Jobs. Probabil criticile dor de două ori mai tare, cu cât Ashton a făcut sacrificii enorme pentru a se pune corespunzător în pielea personajului.

Din cauza regimului sever pe care l-a urmat ca să intre în rol, Kutcher a ajuns în cele din urmă la spital. „Dieta bazată doar pe fructe poate cauza probleme grave. Eram încovoiat de durere. Pancreasul era complet dat peste cap. A fost îngrozitor”, a declarat actorul.

Ashton Kutcher a admirat perseverenţa lui Steve Jobs, ale cărui obstacole în carieră aduc, în opinia sa, cu lupta de a rămâne relevant în branşa actorilor.

Steve Wozniak, co-fondatorul Apple, este interpretat de actorul de comedie Josh Gad. Departe de a fi flatat de peliculă, acesta s-a declarat mai degrabă „jenat” de rezultat.

 

SURSA: http://vdt.antena3.ro

Recomandările redacției