sarbutDe la începutul săptămânii, Frontiera Curtici a declanșat „Operațiunea Moneasa”. Radu Anca, Daniel Muntean și Sebastian Huțan au planificat un stagiu intens, în care acumularea fizică e prima prioritate. Sunt zile cu câte două antrenamente, intercalate cu cele în care se desfășoară și câte trei sesiuni, totul pentru ca returul să-i găsească pe curticeni în formă.
„Avem condiții excelente la Hotelul Parc, de la cazare și masă totul e la superlativ”, a menționat președintele Mihai Sîrbuț.
Fundașul central Cornel Marocico e din nou jucătorul Frontierei, după ce prima parte a stagiunii a petrecut-o acasă, la Crișul Chișineu-Criș. Înaltul apărător a făcut parte din efectivul „grănicerilor” și în 2010, când curticenii câștigau eventul județean, dar pierdeau barajul de promovare în Liga a III-a.
„Pentru moment, e singurul transfer cert. Am promovat şi cinci juniori, pe Radu Demian, Pavel Tiron, Raul Covăsan, Dragoș Dobra şi Tiberiu Blidar. De plecat nu a plecat nimeni, se ştiu condiţiile de la noi”, a mai spus Sîrbuţ.
Alb-albaștrii încheie cantonamentul sâmbătă.

Recomandările redacției