oltCristi Bordea, Norbert Polgar, Flavius Cuedan şi Alexandru Sălăjan sunt arădenii pe care antrenorul Dan Oprescu mizează în returul ligii secunde la FC Olt Slatina. Atent mereu la ce mișcă în Aradul în care și-a petrecut cea mai mare parte a carierei de jucător, fostul mijlocaș al echipelor West Petrom Pecica sau Telecom Arad e în plină febră a pregătirilor cu elevii săi, iar în partea a doua a campionatului se dorește ridicarea din subsolul seriei a doua.
Recent, oltenii au câștigat un amical cu Internațional Brebeni, 2-0 (Cuedan a pasat la primul gol), urmează altul cu SCM Pitești, iar din 24 februarie alb-roșiii vor fi la Poiana Brașov, în cantonament.
„Toate meciurile sunt importante, inclusiv cele amicale. După un început bun de campionat, ne-am stins uşor, uşor. Cred că am localizat care au fost problemele, dacă vom reuşi să le îndreptăm şi vom avea comportarea pe care am avut-o în meciurile de pregătire din vară şi începutul de campionat, pentru că a fost foarte bun, dacă vom avea aceeaşi atitudine va fi greu să ne bată cineva. Dar mai este până acolo, o să vedem ce se întâmplă în perioada asta de pregătire”, a declarat Oprescu pentru Gazeta Nouă. Tehnicianul a renunțat la postul său în a doua parte a turului, dar echipa nu s-a regăsit sub comanda lui Corneliu Papură, iar Oprescu a revenit în iarnă.
De când Oprescu a preluat Oltul, mai mulți fotbaliști arădeni s-au regăsit în efectiv. Dragoș Dragalina, Alin Pavel, Dacian Cozea, Petrică Huțanu, Carlos Burian și Adi Lengyel sunt cei care au îmbrăcat tricoul grupării din Slatina.

Recomandările redacției