banatulAlb-violeții de Arad merg pe un program cu două antrenamente săptămânale, desfășurate în „balonul” bazei sportive Riviera. Elevii lui Mircea Aslău au dat drumul și meciurilor de verificare, primul s-a disputat în compania Progresului Pecica. A fost 2-1 în favoarea pecicanilor, golul Banatului fiind marcat de juniorul Robert Hans, unul din cei cinci testați în prima echipă și pe fondul absențelor pieselor grele gen Trifoi sau Mureșan. Sânicolau Mic a mai planificat amicale cu Gloria Arad, Victoria Zăbrani și UTA II, mai având încă o „poziție” liberă înaintea reluării campionatului.
Deocamdată, cu excepția despăr­țirii de Florin Fedor, detașat cu serviciul o perioadă la Constanța, nu se înregistrează modificări în efectiv, dar acest lucru s-ar putea schimba în următoarele săptămâni.
„Suntem în discuții cu doi-trei jucători, dar, în mare, rămânem cu lotul pe care l-am avut în turul campionatului. Trebuie să fim foarte calculați, bugetul nostru e cel mai mic din Liga a IV-a”, a afirmat președintele Peti Barb, care, în scurt timp, va scoate pe piață rezultatele eforturilor pentru consolidarea imaginii Banatului.

Recomandările redacției