capAdrian Cap e momentan angrenat pe toate fronturile cu Speranța Turnu. Ieșirea temporară din peisaj a președintelui Arsenov Radița îl pune pe fostul antrenor al Unirii Șeitin în mai multe ipostaze, începând cu pregătirea echipei și terminând cu păstrarea relației cu autoritățile locale. Cap încearcă să-și întărească efectivul, dar, în același timp, să-și țină pe loc jucătorii de bază. „Sunt tratative cu mai mulți, deşi e destul de greu, pentru că nu prea mai gă­sesc fotbalişti. Am adus câţiva copii până acum, mai vedem ce se poate rezolva săptămâna asta. Unii din jucători noștri sunt doriți în alte părți, dar nu pot pleca decât de comun acord, pentru că sunt sub contract. Și așa suntem destul de puțini…”, a reflectat antrenorul. Echipa promovată vara trecută i-a pierdut pe Pește, plecat la Podgoria Ghioroc, și Tambor, al cărui contract a expirat.
Speranța Turnu a disputat primul amical al iernii în compania Șoimilor Șimand, confruntarea încheindu-se la egalitate, 3-3. Pentru divizionara D au înscris Jurcă, Brie și Căruceru. Urmează un joc cu Avântul Tîrnova, sâmbătă, iar săptămâna viitoare are loc returul cu Șimand.
În ceea ce privește retragerea temporară a lui Arsenov Radița, Adrian Cap e de părere că omul de care s-a legat ascensiunea celor din Turnu nu va sta prea mult departe de echipă: „A avut acele probleme medicale, iar doctorii i-au recomandat puțină pauză”.

Recomandările redacției