icimAstăzi, de la ora 12,00 în Polivalenta arădeană, Univ Goldiş ICIM înfruntă CSM Sportul  Studenţesc. Cel puțin pe hârtie, jocul este la îndemâna echipei arădene, care se poate lăuda cu cea mai bună linie de clasament, în faţa unui adversar oscilant pe linia ce delimitează play-offul de play-out. După victoria de la Alba Iulia, conturată mai ales în sfertul patru, arădencele şi-ar putea permite şi oarece experiemente, mai cu seamă că în etapa următoare îşi joacă primul loc al clasamentului la Târgovişte, într-un derby de foc.
Deși adversarul pare relativ facil, gruparea arădeană nu subestimează confruntarea cu bucureștencele. Din contră, tabăra galben-albastră vrea să fructifice ocazia să-și intre în formă bună pentru ceea ce urmează.
„Un joc important, cum sunt, de altfel, toate pentru noi. Un joc cu o miză şi pentru moral, în perspectiva duelului din Cetatea Chindiei”, a subliniat preşedintele Marcel Urban.
În octombrie, anul trecut, Univ Goldiş ICIM învingea la Bucureşti cu 87-59, într-un joc în care, din tabăra gazdelor strălucea Hoskins, marcatoare a 24 de puncte. Între timp, americanca a părăsit tabăra bucureşteană. Knezevic, Erak, Bajic, Bejtic, Demirovic, Lungu şi Scarlat sunt juctoarele pe care mizează Pedrag Vasic în acest sezon. CSM Sportul Studenţesc, o echipă totuşi imprevizibilă, este în acest moment pe ultimul loc ce duce în play-off, cu specificaţia că echipa din Capitală are două jocuri în plus faţă de următoarea clasată, Danzio Timi­şoara.
În altă ordine de idei, după meciul cu Sportul, arădencele vor fi de două ori pe micul ecran (sau pe plasme). Derby-urile cu CSM Târgovişte (luni, 11 februarie, ora 19,00) şi CSM Satu Mare (duminică, 17,00 sau marţi, 19 februarie, funcţie de grila de programe) vor fi transmise în direct de postul Digi­Sport.

Recomandările redacției