Ieri a avut loc o ședință extraordinară a Consiliului Local Tîrnova, în care războiul dintre oponenții primarului Florin Farcașiu și edil au continuat. Ședința extraordinară a fost convocată de către consilierii PD-L, cinci la număr,  iar în condițiile în care doi aleși locali au fost găsiți incompatibili și au mai fost prezenți aleșii PSD și UCRR a fost îndeplinit și cvorumul necesar. Opozanții lui Florin Farcașiu au cerut ședință extraordinară, cu un singur punct pe ordinea de zi, însă până la urmă acestea s-au înmulțit. De remarcat că aleșii PNL, susținători ai primarului, în număr de șase nu au participat la ședința de ieri. Printre punctele fierbinți supuse votului ieri s-a numărat intenția consilierilor opoziției de a desființa Poliția Locală, dar și înlocuirea reprezentantului consiliului local în Consiliul de Administrație al Regiei Publice Locale Ocolul Silvic Zărandu.
În ceea ce privește desființarea Poliuției Locale, această propunere a fost supusă votului consilierilor și aprobată, însă se va lovi de viza de nelegali­tate a secretarului comunei. Deși aleșii locali au dorit să desființeze Poliția Locală, motivând că sunt oameni apropiați lui Farcașiu, secretarul comunei a subliniat că este nevoie de avizul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici, care lipsea din documentație. În plus, un asemenea proiect de hotărâre trebuie introdus doar la inițiativa primarului.
Schimbarea reprezentantului Consi­liului Local Tîrnova în Consiliul de Admi­nsitrație al ocolului silvic a fost motivată prin faptul că acesta este un alt apropiat al primarului Farcașiu și că împarte ajutoarele de încălzire în mod discreționar.
Celelelate proiecte ale ordinii de zi nu au suscitat un interes deosebit din partea combatanților (consilierii opo­ziției și primar). Cert este că războiul dintre cele două tabere este departe de încheiere.

  • Soloviov spune:

    Da si lupta mai POTERE,
    da la coaste si la ghioale/
    Opozitia n-a sa scoale/
    cat vaslasii cu USL-asii/
    frati s-or face si cu dracu/
    sa nu li gasasca leacu/

  • Poate esti mai talentat la altceva, ca poezia nu te prea cunoaste nici ea pe tine nici tu pe ea. Dereglezi net-ul cu poezii de felul celei postate de tine!!! De ce nu-ti vezi de …drujba?

  • bacis spune:

    ,,Mult iubite si stimate” domnule ex-vice,acum doresti cu ardoare desfiintarea Politiei Locale din Tarnova.dar asta vara cand acesti politisti lucrau in ture de 12 ore cu 12 timp de aproape 2 lunil
    ca sa-ti pazeasca tie si altora lanurile cu porumb pentru 750 de lei amarati atunci totul era OK.Ei umblau prin praf si caldura iar tu stateai in birou cu aerul conditionat pornit si luai 1700 de lei .
    Asa da,doar tu erai demnitar!

Comentariile sunt închise.

Recomandările redacției