cosmaVictoriile de la Cluj dar şi parcursul constant bun în faţa echipelor de acelaşi nivel menţin vii speranţele poloiştilor arădeni de a reveni în careul de aşi al Superligii Naţionale. Antrenorul Cristian Cosma s-a declarat satisfăcut de ce au arătat elevii săi în bazinul din orașul de pe Someș, în ciuda dificultăților prezente în tabăra arădeană înaintea întâlnirii.
„Nu a fost foarte uşor la Cluj, pentru că am şi avut două absenţe, una importantă, este vorba despre Laza, care are probleme la cot şi ar putea lipsi o perioadă mai lungă. Faţă de alte dăţi, băieţii au făcut aproape ceea ce le-am cerut. Chiar dacă au mai fost greşeli, importante sunt cele două victorii”, a apreciat Cristian Cosma.
AMEFA ocupă locul cinci în Superligă, la trei puncte distanţă de Sportul, principala contracandidată la ultima poziţie de play-off. Arădenii își doresc din tot sufletul să intre în primele patru. „Noi şi Sportul ne luptăm pentru locul patru, dar nu cred că cele două meciuri de la Bucureşti sunt neapărat decisive. Asta pentru că după sezonul regulat se va juca în sistem două din trei, s-a mai schimbat puţin sistemul competiţional faţă de anii trecuţi. Va fi totuşi important să ne clasăm mai bine, adică pe patru, pentru că am avea meciuri mai multe acasă”, a explicat același Cristi Cosma.
Sportul şi AMEFA se vor înfrunta în meciuri directe peste două etape, la Bucureşti, dar până atunci echipa arădeană trebuie să treacă runda viitoare de Crişul Oradea, într-o dublă programată în weekend la Arad.

Recomandările redacției