rugbyRugbiştii lui Ovidiu Şerban nu stau strălucit din punct de vedere numeric. Echipa arădeană a pierdut în iarnă cinci piese de bază: Gorcioaia, plecat la Timişoara, Florea, Mazăre, Vlaşin şi Deaconu, toţi patru achiziţionaţi de Universitatea Cluj. În ciuda unei oferte pentru a participa în Superligă, gruparea universitară va continua cel mai probabil tot în liga secundă.
„În funcţie de ce se vrea pe plan local vom vedea ce e de făcut, pentru că noi vrem să facem performanţă. Din păcate, ne-au plecat cinci jucători, care ar vrea acum să vină înapoi, este greu să lucrezi cu copii. În rest stăm bine, băieţii şi-au primit banii pe ianuarie. Am la dispoziţie un lot restrâns, format din doar 24 de jucători, iar cel mai prost stăm la înaintare, unde trebuie să mai aduc patru sportivi. Am avut o propunere şi pentru Superligă, dar asta nu depinde mine”, a afirmat Ovidiu Şerban.
Noua ediţie de campionat a Diviziei Naţionale de rugby debutează la sfârşitul lunii martie, iar Ovidiu Şerban speră să completeze până atunci lotul. În sezonul trecut, CSU Arad a terminat pe trei atât în liga a doua cât şi la rugby în şapte.

Recomandările redacției