ancaRadu Anca va conta în returul campionatului pe experimentatul Claudiu Sighete, fostul său coleg de la UTA alături de care a împărțit vestiarul și la West Petrom Pecica. Apărătorul a mai jucat în trecut la Curtici, iar ultima sa echipă a fost CS Vladimirescu. „Cu Sighete, lucrurile sunt în regulă. Am dori să mai aducem un atacant”, a mărturisit Anca. Sighete e al doilea transfer al iernii pentru „grăniceri” după Cornel Marocico, de la Crișul Chișineu-Criș, și el jucător al Frontierei în trecut. Și tot la acest capitol merită consemnată reîntoarcerea golgete­- rului Petru Măgulean, care a lipsit câteva luni pentru că a lucrat în străinătate.
Până acum, Anca și Sebastian Huțan și-au văzut echipa la lucru în două teste. Ambele s-au disputat în compania Crișului Chișineu-Criș, înainte respectiv după cantonamentul de la Moneasa. Formația pregătită acum de Lucian Ciba s-a impus la limită în ambele rânduri, 1-0 și 2-1. În ultima confruntare, Curticiul a jucat cu Mucha – Abrudan, Sighete, Pistrui, Baul, Androne, Pleșca, Avărmuțiu, P. Măgulean, S. Măgulean, Ghergheș. Au mai intrat Marocico, Demian, Tiron, Covăsan, Dobra și Blidar.
Miercuri e rândul unui amical cu Național Sebiș, iar sâmbătă Frontiera se duelează cu Victoria Zăbrani. În ambele ipostaze, gruparea condusă de Mihai Sîrbuț e gazdă.

Recomandările redacției