capAșa a descris starea de spirit antrenorul Adrian Cap în rândurile Speranței Turnu. Antepenultima clasată din Liga a IV-a arădeană e conștientă că vine un retur de foc, în care subsolul are o singură echipă ce dă impresia că e resemnată, „lanterna roșie” Crișul Alb Șicula.
La sfârșitul săptămânii trecute, Speranța a continuat seria meciurilor de verificare, întâlnind Avântul Târnova, grupare în rândurile căreia se regăsesc mai mulți componenți ai celor din Turnu din sezonul trecut, împreună cu antrenorul Ioan Jurău. Elevii lui Adrian Cap s-au impus cu 3-0, cu Zlătaru (2) și Ovidiu Bozian autori ai golurilor. Cel de-al doilea e fratele mai mic al lui Bogdan Bozian, actualul fotbalist al Sebișului! Turnu a început în componența Rașca – Bouhar, Brie, Bistrian, Moldovan – Goldiș, Ștefan, Zlătaru, Brândușe – Bozian, Jurcă, pe parcurs intrând toți jucătorii din lotul lărgit.
Din formația înșiruită mai devreme, portarul Attila Rașca ar putea ajunge la Semlac, iar Tambor și Corbu nu mai fac parte din lot. Ultimul a ajuns în Ungaria, la Cenad-Palota. În schimb, pe lângă Bozian II, la Turnu au ajuns Ivănescu, de la Gloria, și Ștefan, de la FC Sînleani.
De asemenea, vești bune din direcția lui Arsenov Radița. Cel de numele căruia se leagă revenirea echipei în elita județeană s-a apropiat din nou de Speranța, asistând la amicalul cu Tîrnova, la finalul căruia i-a cinstit pe jucători cu un gulyas producție proprie.

Recomandările redacției