olimpiaCele două grupări din seria a V-a și-au încrucișat din nou drumurile, după ce deschiseseră săptămâna cu un meci amical. Atunci s-a impus echipa arădeană, ieri a fost rândul sătmărenilor să părăsească terenul învingători.
A fost 2-1 în favoarea trupei lui Tiberiu Csik. Pâncotanii au deschis scorul în minutul 33, când Huțanu (marcator și marți) a finalizat o acțiune frumoasă de atac. Replica a venit în primul minut al actului secund, când o nesincronizare Huțanu – Lengyel a produs o acțiune a adversarilor din care avea să rezulte un penalty egalizator, 1-1. Iar în minutul 73, la o minge centrată în careul Șoimilor n-a intervenit niciun fundaș central și a rezultat al doilea gol al Olimpiei.
„A fost angajament foarte bun, la fel ca și primul joc. Golul al doilea l-am primit contrat cursului jocului, am avut şi bară, dar şi alte ocazii create pe un teren greu. Am fost mulțumit, în general, mai puțin de faptul că anumiți jucători nu se concentrează întotdeauna cum ar trebui și punem adversarii în avantaj prin greșelile noastre, nu prin jocul lor”, a relatat Dan Cuedan, care a recurs la formația Bodea – Vițu, Lengyel, Nistor (60 Românu), Filaret – Pavel, Suciu (70 Mitu) – Huțanu (60 Uibariu), C. Rus (46 Burian, 64 Leucuța), Copil (72 Filimon) – A. Mihai. Au lipsit veteranii Irimia (accidentat) și Lung (bolnav).
Câte un antrenament e programat în fiecare zi a weekend-ului, iar luni, de la ora 16,00, e timpul unui amical cu amicii de la Național Sebiș.

Recomandările redacției