siriaTrupa lui Sandu Bilan și Costel Filipaș a depășit divizionara C din Vladimirescu cu 2-0 într-un nou joc de verificare al iernii, iar tonusul la poalele Cetății e tot mai bun. Iarna a adus lucruri pozitive la Șiria, care așteaptă cu multă încredere returul stagiunii din Liga a IV-a.
„Urmează să efectuăm un semicantonament de 10 zile la Șiria, cu vitaminizare și masă. Sunt mulțumit de cum se pregătesc jucătorii, chiar foarte mulțumit. Suntem pregătiți să prindem chiar primele 7, acolo aș vrea să ajung în retur”, e declarația ambițioasă a lui Sandu Bilan.
Contra lui „Vladi” au punctat Goldiș, în urma unei lovituri de pedeapsă pe care a obținut-o golgeterul Alin Gligor, și Călăceanu, iar Șiriana a început în alcătuirea Brade – Bilan, Călăceanu, Deac, Ruja – Orlando, Căta, Negrea, Goldiș – Gligor, Cîțu. Pe parcurs, au mai intrat Crișan, Filimon, Pădureanu, Topac (de la Voința Mailat – în probe), R. Ardelean, Cernat, Raul și Borteș. Ultimul a devenit jucătorul Șiriei, după ce a petrecut turul la Șoimii Pâncota.
„Și mai avem câteva achiziții bune de care mă pot declara satisfăcut, e vorba de Deac, venit de la Aurul Brad, are 21 de ani, de Ruja și de Negrea”, a mai spus Bilan. Sâmbătă dimineață, e rândul unui nou ami­cal, în compania liderului Ligii a IV-a, CS Ineu.
Dincolo, CS Vladimirescu a abordat confruntarea în formula Mitrea – Bobei­ciuc, Iancu, Tudoroiu, Istin – Drăgan, Dobai, Kocsis, Purece – Stănaia, Păcurar. De-a lungul celor 90 de minute, Cristian Sculici și Marius Ciubăncan au mai apelat la Bak – Nol, Onețiu, Cherciu, Dobre. Pentru „Vladi” e rândul să fie gazdă în următoarele două confruntări cu caracter amical. Sâmbătă e meci cu Banatul Sânicolau Mic, iar miercurea viitoare e programat un duel cu Național Sebiș. În funcție de vreme, ambele jocuri s-ar putea desfășura pe terenul din localitatea Horia.

Recomandările redacției