csmFetele de la CSM Arad sunt aproape de o performanţă în Superliga Naţională pe echipe la tenis de masă. Arădencele şi-au îndeplinit deja obiectivul trasat în acest sezon, dar acum toată concentrarea se mută pe meciurile din play-off, în urma cărora elevele lui Cristian Dodean se pot alege cu o medalie.
Echipa arădeană a câştigat returul de campionat, jucat sub formă de turneu la Buzău, cu un bilanţ de şase victorii şi o singură înfrângere. În componenţa Bernadett Balint, Bianca Crişan, Andreea Fistyuloff şi Alexandra Schreiber, CSM Arad a înregistrat următoarele rezultate: 5-0 cu CSM Râmnicu Sărat, CSS Slatina şi CSTA Bucureşti,  5-2 cu Hidroconstrucţia Slatina şi CS Dumbrăviţa, 5-4 cu Farul Constanţa şi 3-5 cu CSM Bistriţa.
„Am reuşit să intrăm în primele patru şi să ne îndeplinim obiectivul. Toată echipa s-a remarcat, cu un plus pentru Balint şi Crişan, care mereu îşi aduc un aport important, dar şi celelalte două fete şi-au făcut treaba. Ne aşteaptam să fim în primii patru, iar câştigarea returului este deja un plus şi ne dă încredere în vederea me­ciurilor din play-off, care se anunţă foarte grele. Sperăm acum la o medalie, ori prin câştigarea semifinalei ori în meciul pentru locurile 3-4”, a afirmat Cristian Dodean, antrenorul CSM Arad.
După sezonul regulat, echipa arădeană a încheiat pe locul trei, în spatele celor de la CSM Bistriţa şi Hidroconstrucţia Slatina. În semifinale, CSM va înfrunta în sistem tur-retur, pe 13-14 şi 27-28 aprilie, Hidroconstrucţia Slatina. În cealaltă semifinală se înfruntă CSM Bistriţa şi CS Dumbrăviţa.

Recomandările redacției