madalinaAtleta transferată de CSU Arad acum două săptămâni de la Sighişoara face furori încă de la primul concurs din acest an. Multiplă medaliată naţională de copii şi juniori, Mădălina Monica Florea a punctat pentru clubul condus de Ovidiu Şerban, devenind sâmbătă campioană naţională pe distanţa de 6.000. de metri, categoria tineret, rezultat bifat în cadrul Campionatelor Naţionale de cros de la Botoşani.
Pe podium au mai urcat Cristina Negru de la CSM Oneşti şi Ecaterina Dincă, sportivă legitimată la CSU Craiova. Mădălina Florea are 19 ani și este bursieră olimpică.
„Este o mare speranţă a atle­tismului românesc şi una dintre pretendentele la calificarea pentru Jocurile Olimpice de la Rio”, e caracterizarea făcută de Ovidiu Şerban.
După o scurtă escală la Arad, Mădălina Florea va pleca în cantonament la Buziaş, pentru a pregăti următorul concurs, Campionatul Balcanic. Atleta de la CSU se va pregăti în cea mai mare parte a anului la lotul naţional, ea ocupând anul trecut locul şapte pe distanţa de 5.000. de metri, în cadrul Campionatelor Mondiale de juniori de la Barcelona.

Recomandările redacției