petcutMihai Petcuţ a tras un semnal de alarmă după ultima verificare susţinută de elevii săi. Naţional Sebiş a învins Şofronea cu 6-0, dar ambițiosul antrenor spune că și-ar fi dorit altceva de la ai lui.
„Dacă în amicalele cu Poli şi Pâncota am văzut motivaţie şi orgolii, meciul acesta nu mi-a plăcut. Din ultimele trei jocuri, acesta a fost cel mai slab, jucătorii au fost prea relaxaţi. Dacă vom avea atitudinea din meciurile precedente, ne vom descurca în campionat. Dar dacă vom juca ca şi cu Aqua Vest, vom avea mari probleme. Când nu eşti corect cu fotbalul, acesta te pedepseşte. Ba mai mult, s-a accidentat şi Coţan, sperăm să nu fie ruptură musculară, ci doar întindere”, a mărturisit Petcuț.
Sebișul joacă în prima etapă acasă cu FCM Turda, echipă care a obținut unica ei victorie din tur tocmai în compania celor de pe malul Crișului Alb. „Dacă nu baţi Turda atunci ce să aştepţi de la retur, de la acest campionat? În mod normal, acest loc şapte ne scuteşte de emoţii atât la retrogradare cât şi la promovare, dar obiectivul este de a câştiga cât mai multe meciuri şi de a-i mulţumi pe oamenii care vin la stadion. Naţional Sebiş este un club serios, conducătorii îşi ţin promisiunile iar jucătorii trebuie să îşi facă treaba”, a concluzionat Mihai Petcuţ.
Pentru conformitate, golurile din confruntarea cu Șofronea le-au marcat Ceaca (4), Bozian şi Suslak. Sebişul i-a avut în prima echipă pe: Lazea – Toader, Jude, Siminiceanu, Botiş – Susan, Suslak, Avădanei, Budur – Ceaca, Ivancea. Au mai intrat Albert, Feieş, Buta, Coţan, Bozian, Rodriguez şi Mohamed.

Recomandările redacției