utasefiPrintre cei aproximativ 200 de spectatori din tribunele arenei „Motorul” s-au aflat și câteva nume cunoscute, din fenomen, care nu au neapărat legătură cu Campioana Provinciei. În audiență s-a evidențiat cu statura sa Gheorghe Constantin, fostul șef al arbitrilor din România, ultima oară președinte la FC Olt. Acesta este și membru al Comitetului Executiv al Federației Române la Fotbal și, din informațiile noastre, se află în Vestul țării pentru a aduna semnături pentru scoaterea licențierii la liga secundă. Într-o scurtă declarație, Costică Vâlcea spunea că-și dorește un meci UTA – Poli frumos pe teren și în tribune.
Ultima repetiție cu public a „Bătrânei Doamne” înainte de duelul cu rivalii de pe Bega nu putea fi ratată de membri ai staffului tehnic „alb-violet”. Cel desemnat să ia notițe la disputa dintre arădeni și botoșăneni a fost unul dintre „secunzii” lui Vali Velcea, Cosmin Petroescu. Tânărul profesor a fost însoțit de Levente Balint, ofițerul de presă al lui ACS Poli.
La meci a ținut să fie prezent și Cornel Sfaițer, președinte al botoșănenilor și reprezentant al cluburilor din serie de Est a Ligii a II-a. La capătul disputei acesta spunea următoarele: „Chiar dacă vorbim de un amical, e o victorie importantă pentru noi, mai ales pentru moralul echipei. Mi-a plăcut foarte mult faptul că în acest meci, la fel ca şi în precedentele disputate aici în Vest, cei care au intrat pe teren au dat totul, au luptat pentru fiecare balon. Se vede că lupta pentru tricoul de titular este una acerbă, iar de câştigat au cu toţii. Nu pot să evidenţiez pe cineva anunme, însă aş fi nedrept dacă nu aş recunoaşte că Hadnagy este jucătorul care ne-a lipsit teribil în turul de campionat”.
În fine, alături de Adrian Marțian și Giovanni Catanzariti a apărut din nou Mihai Joița. Impresarul care a dorit la un moment dat să devină acționar majoritar al clubului „textilist” se mulțumește să ajute UTA cu jucători din Franța, însă, deocamdată, doar Guy Pellet este cât de cât pe placul lui Adrian Falub.

Recomandările redacției