furturiA fost sfârşitul de săptămână al furturilor eşuate. Doi bărbaţi, implicaţi în cazuri diferite de furt nu au apucat să se bucure de bunurile sustrase, pentru că au avut de dat explicaţii în faţa oamenilor legii.
Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ineu cercetează un tânăr de 32 ani din Pilu. Acesta este cercetat după ce a sustras cantitatea de 3,3 kilograme de cupru din incinta unei societăţi comerciale, de pe raza oraşului Ineu.
Prejudiciul cauzat a fost recuperat, bărbatul fiind cercetat de poliţişti sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
Şi poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Lipova l-au prins în flagrant pe Liviu N., de 18 ani, care în noaptea de 28 februarie spre 1, a pătruns prin efracţie într-o clădire situată în incinta parcului Lipova, de unde a sustras mai multe scule electrice.
Prejudiciul cauzat în valoare totală de aproximativ 3.200 lei a fost recuperat integral.
În uma extinderii cercetărilor, poliţiştii au stabilit că la începutul lunii februarie, tânărul a sustras o betonieră din dreptul unui imobil din Lipova, iar în noaptea de 20 spre 21 februarie acesta a sustras veselă de bucătărie, dintr-o locuinţă situată pe raza localităţii Lipova.
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Recomandările redacției