ilieiordNumele grele o ocolesc pe „Bătrâna Doamnă”, care la nivel de lot nu s-a întărit cu jucători foarte importanți. Adrian Voiculeț pare cel mai important transfer al iernii, cu mențiunea că fostul golgheter al ligii secunde vine după patru luni și jumătate fără joc oficial. „Nu trebuie uitat faptul că, dacă noi am intrat în vacanță la finalul lunii noiembrie, Voiculeț a plecat de la Bihor prin octombrie și a început pregătirea cu noi în urmă cu o lună. E restant la capitolul fizic, are și două-trei kilograme în plus, dar poate compensa prin experiența sa și simțul porții dezvoltat”, a spus Adrian Falub despre noul său atacant de careu.
După ce au dat greș cu Sergiu Buș, Tibi Bălan și Marius Bilașco, utiștii l-au pierdut și pe Ilie Iordache. Tehnicul fotbalist ar fi trebuit să sosească marți seara la Arad, conducerea clubului „textilist” i-au luat și bilet de avion pe ruta București – Timișoara, dar el s-a întors din drum. Nici măcar intervenția lui Bogdan Mara, un apropiat al clubului din Calea Aurel Vlaicu, nu l-a făcut pe Iordache să se urce în avion, iar Adrian Marțian nu mai vrea să audă acum de fostul dinamovist. „E fără caracter, până la urmă e mai bine că nu vom lucra cu astfel de oameni, cu care azi bați palma și apoi te lasă cu ochii în soare”, a spus principalul finanțator al „Bătrânei Doamne” despre Iordache.
Prin urmare, Adrian Falub nu a primit întocmai întăririle solicitate în această iarnă, antrenorul arădenilor având și o explicație a faptului că UTA e puțin ocolită de fotbaliștii cu nume. „Nu am luat jucătorii pe care ni i-am dorit și asta pentru că cei cu care am discutat trăiesc cu impresia că situația financiară a clubului nu s-a schimbat de anul trecut încoace. În plus de asta, probabil, ei cred că nu prea mai avem șanse de promovare și nu doresc să-și lege numele de un eventual eșec. Asta e din păcate situația”, crede antrenorul „alb-roșiilor”.

Recomandările redacției