poloCu un punct peste Sportul Studenţesc şi mai bună la meciurile directe, AMEFA este favorită la ocuparea locului patru după sezonul regulat. Totul se joacă în ultima rundă a Superligii Naţionale de polo, una în care echipa arădeană înfruntă la Bucureşti pe Rapid, iar Sportul joacă tot în capitală împotriva ultimei clasate, Politehnica Cluj.
Dacă calculele hârtiei se respectă, elevii lui Cristian Cosma vor termina pe patru şi vor beneficia de avantajul mai multor meciuri acasă în barajul pentru play-off, tot cu Sportul. Dubla cu Rapid, programată sâmbătă de la ora 18,30 şi duminică de la 11,30, se anunţă una dificilă pentru AMEFA, care probabil nu va putea conta nici acum pe Laza, indisponibil de o bună perioadă de timp datorită unei accidentări la cot.
Bucureştenii au pus probleme şi în tur, la Arad, când au câştigat primul meci, astfel că Furj şi colegii săi trebuie să îşi ia toate măsurile de siguranţă pentru a nu avea din nou surprize. „Nu e dubla decisivă pentru play-off, pentru că oricum urmează barajul cu Sportul. Dar de aceste rezultate va depinde dacă vom termina sau nu pe locul patru, ceea ce ar fi important, pentru că am juca în baraj două meciuri acasă. Ca să nu ne mai intereseze ce face Sportul cu Poli Cluj, trebuie să câştigăm noi de două ori în faţa Rapidului”, spune Cristian Cosma. AMEFA a furnizat chiar săptămâna trecută surpriza de până acum a sezonului, terminând la egalitate, scor 7-7, în primul meci al dublei de la Arad cu Dinamo Bucureşti.

Recomandările redacției