valcea1De trei zile, pe scaunul directorului de executiv al „Bătrânei Doamne” s-a așezat Gheorghe Constantin. Fostul arbitru conduce pentru prima oară un club din Vestul țării, prilej cu care a fost întrebat dacă își aduce aminte cu plăcere de partidele pe care le-a arbitrat în zona noastră.
„Sincer, nu-mi mai amintesc exact în ce partide am fluierat-o pe UTA, dar cu siguranță au fost câteva. Dar, ceea ce mai rețin este că veneam cu plăcere în Vestul țării, fiindcă aici se juca mai mult fotbal și erau comentarii mai puține. În Oltenia, Moldova sau București, jucătorii le săreau repede în cap arbitrilor la orice decizie neconvenabilă, aici, la Arad, Oradea sau Timișoara respectul pentru arbitri are altul”, a punctat noul „oficial” al „texti­liștilor”.
Deși nu se va muta cu totul la Arad, Gheorghe Constantin petrece cel puțin 4-5 zile pe săptămână la sediul clubului din Calea Aurel Vlaicu. Periodic, fostul ca­valer al fluierului are treabă și la Casa Fotbalului în calitatea sa de membru al Comitetului Executiv al Federației. Nu mai departe de ziua de luni, el va participa la o ședință a acestui organism, prilej cu care ar putea afla în ce stadiu se află memoriile depuse de FCM Târgu Mureș și FC Argeș împotriva clubului Corona Brașov.

Recomandările redacției