vladi„Vladi” a fost aproape de un rezultat bun la primul joc în noua și întinerita formulă pe care mizează Cristian Sculici și Marius Ciubăncan. A fost nevoie de un pe­nalty dictat în minutul 90 pentru ca echipa din Caransebeș să-și adjudece toate punctele și să-și confirme relativul statut de favorită a confruntării de sâmbătă.
Cărășenii au deschis scorul, dar arădenii au remediat situația grație reușitei lui Remus Păcurar și la pauză era 1-1. La zece minute scurse din actul al doilea, centralul timișorean Răzvan Drăgoi a dictat lovitură de pedeapsă în favoarea gazdelor și l-a eliminat pe apărătorul Cio­banu. Condusă cu 2-1 și în inferioritate, Vladimirescu a găsit încă o dată puterea să revină, Păcurar a pătruns în careul amfi­trio­- nilor și a fost faultat. Din penalty-ul acordat, Raul Stănaia înscria pentru 2-2! Dar bucuria unui iminent rezultat pozitiv a fost spulberată în ultimul minut de joc, când arbitrul Drăgoi a decis că e cazul să le acorde cărășenilor încă o lovitură de pedeapsă, contestată zadarnic de tabăra arădeană, care s-a simțit nedreptățită de maniera de arbitraj în mare parte din acest joc. Gazdele n-au ratat oportunitatea și s-a încheiat 3-2. „Eu pot înțelege așa ceva, dar copiii stau și plâng în vestiar. Vreau să-i felicit pentru dăruire. Nu vreau să anticipez nimic, chiar dacă am fost aproape de un rezultat bun. Chiar dacă au câțiva jucători experimentați față de noi, Caransebeș e o echipă modestă în joc”, a remarcat antrenorul Sculici.
Mitrea (Bak) – Bobeiciuc (Dobai), Ciobanu, Tudoroiu, Cherciu – Iancu, Drăgan, Stănaia, Purece (D. Lăsculescu), Kocsis – Păcurar (Apostol) a fost formația arădeană de la Caransebeș.

Recomandările redacției