martinmartinViitorul și Unirea Sântana au oferit un meci spectaculos la Tisa Nouă. Echipa lui Dinu Donca a deschis repede scorul prin Claudiu Popa (10) și a terminat repriza în avantaj. Prima parte a actului secund a avut trei minute fulminante, cu trei goluri: Cristi Berar (53) înscria pentru 1-1, Sântana revenea la conducere grație lui Martin (54), apoi era din nou egalitate, după golul lui Rada (56)! În al treilea minut al prelungirilor, același Martin (născut în 1995) a adus victoria Unirii.
„N-am început așa cum așteptam. Am jucat foarte slab, am suferit și din cauza terenului, dar ne-am făcut noi jocul greu. Am luat două goluri cu un om în plus. Am rămas datori la capitolul joc, pot să zic că am câștigat cu noroc. Vreau să-i felicit pe cei de la Tisa Nouă, nu s-au confirmat legendele că acolo te omoară și nu poți juca. Nu știu dacă au fost 7 faulturi tot jocul. Le urez baftă în conti­nuare! Ne bucurăm că am obținut cele 3 puncte, dar trebuie să remediem. Noi tot timpul am început mai greu”, a povestit Dinu Donca.
Sântana menține astfel vie lupta pentru primul loc, după victoria de sâmbătă e tot la 3 puncte în spatele liderului. „Ineul s-a întărit, au și avans, se antrenează în fiecare zi, eu zic că nu poate să-i oprească nimeni. La noi nu e presiune, dacă se termina egal, nu era nicio problemă, a fost când am pierdut 5-0, a fost când am câștigat 5-0. Încercăm să ținem suspansul, să nu se termine prematur campionatul”, a conchis Donca.
Altfel, în tabăra celor de la Tisa Nouă, pe lângă marcatorii Berar și Rada, au debutat foștii utiști Negru și Toc.

Recomandările redacției