shodanAjutat de Liviu Crișan (președintele federației de karate WKC) și Alexandru Meszar (directorul DJTS Arad), Teodor Răduț a organizat o nouă ediție a turneului devenit tradiție pentru lumea artelor marțiale arădene începând din anul 2000, Cupa Shodan.
Reuniunea din 2013 s-a desfășurat la sala de sport a Liceului Pedagogic Dimitrie Țichindeal și a strâns la start aproape 300 de sportivi de la 24 de cluburi. S-a concurat la categoriile kata, kihon și kumite individual, plus kata și kumite pe echipe. Teo Răduț a pregătit medalii, diplome și cupe pentru premianți.
De la clubul-gazdă s-au distins Timea Cojocariu (locul 1 la kata, locul 2 la kumite), Robert Gherman, Cătălin Ususan, Vlad Puiu (toți locul 2 la kata), Tania Ciocoiu și Anda Gheorghiță (amândouă bronz la kata). Tania Ciocoiu a obținut și un loc 2 la kihon. „Îi felicit pe toți sportivii Shodan pentru comportamentul deosebit de bun pe tot parcursul competiției”, a punctat Teo Răduț. „Ediția din acest an a fost de excepție, atât din punct de vedere tehnic, dar mai ales organizatoric. Federația Română de Karate WKC ne-a pus la dispoziție toată logistica și am fost onorați să-l avem printre noi pe Liviu Crișan, președintele forului din România și, în același timp, secretar general și vicepreședinte al World Union Karate Federation. Le mulțumesc tuturor celor prezenți – sportivi, antrenori, arbitri, părinți – și sponsorului Marius Markovitz, domnului director Sorin Haiduc, precum și domnilor Gheorghiță și Felnecan”, a adăugat conducătorul grupării arădene.

Recomandările redacției