bozianMihai Petcuţ a trecut prin clipe foarte grele înainte de primul meci oficial de la revenirea pe banca Sebişului. Mama tehnicianului s-a stins din viaţă, iar jucătorii au făcut tot posibilul să-şi scoată „cârmuitorul” din starea de supărare cu un succes convingător în faţa celor de FCM Turda. „Antrenorul nostru a avut cea mai tristă săptămână din viaţa lui şi nu am dorit să-l mai necăjim şi noi. Am discutat în vestiar între noi şi am stabilit că trebuie să câştigăm şi pentru Mihai Petcuţ, să-i mai alinăm durerea”, ne-a mărturisit Bogdan Bozian, eroul partidei de vineri cu cele trei goluri marcate. „Numai la juniori am mai înscris de mai multe ori într-un meci, un hattrick, la seniori, niciodată. Pentru asta trebuie să-i mulţumesc şi antrenorului care m-a desemnat să bat şi un penalty”, a mai spus mij­locaşul de 25 de ani, care a ajuns la 7 reuşite în acest sezon, doar una (cea cu turdanii) venită de la punctul cu var.
Fiindcă este unul dintre puţinii supravieţuitori ai lotului din tur, Bozian îşi poate da cu părerea şi despre plusurile sau minusurile actualei „garnituri”. „Eu zic că stăm mai bine ca în toamnă. În primul rând, suntem mai acoperiţi pe toate posturile, cu doi fundaşi buni, de meserie, cu brazilianul Rodriguez la închidere şi cu golgheterul seriei în atac. Axul central e mult mai bun decât în tur, dar avem jucători buni şi pe alte poziţii. Apoi, atmosfera este şi ea mai bună şi asta pentru că cei doi-trei jucători care se certau între ei şi influenţau negativ toată echipa au plecat în această iarnă. După ce lot avem acum şi la cât de uniţi suntem, cred că vom termina campionatul pe unul dintre primele cinci locuri în clasament”, mai crede Bozian.
În fine, sebişeanul a vorbit şi despre deplasarea de la Chişineu-Criş, acolo unde Lucian Ciba nu-şi va aştepta cu flori foştii elevi. „E derby doar prin prisma faptului că se vor întâlni două formaţii din acelaşi judeţ. În rest, eu nu cred că ar trebui să fie patimi şi orgolii, cel mai bun la fotbal să câştige! Oricum, indiferent de rezultatul de vineri, nu cred că cei de la Crişul vor avea probleme cu retrogradarea în acest sezon”, a încheiat Bozian.

Recomandările redacției