bucur2Pus pe lista neagră de Adrian Falub, Cătălin Bucur s-a despărțit acum o lună de zile de UTA. Chiar dacă nu îi este mai bine din punct de vedere financiar la „cenușăreasa” Ligii 1, atacantul de 30 ani este acasă și evoluează constant. Nu mai departe de meciul ce a închis etapa a 22-a, fostul „textilist” a fost titular în echipa lui Nae Manea și a marcat după numai 2 minute golul ce putea aduce un mare succes pentru transilvăneni la Vaslui.
Moldovenii au egalat din penalty în prelungiri, dar surpriza rămâne, cum și reușita cu numărul patru a stagiunii pentru Bucur.
Interesant este că din cele trei goluri pe care le-a înscris în toamnă pentru UTA, două au venit tot cu capul (așa cum s-a întâmplat și la Vaslui), deși bistrițeanul nu e deloc un fotbalist de talie. Dacă ar fi rămas în „alb-roșu”, cel mai probabil, experimentatul atacant ar fi evoluat la „satelitul” pregătit de Dorel Mutică în Liga a IV-a și în loc de Steaua, Dinamo sau CFR Cluj, ar fi dat piept cu Șicula, Turnu sau Șiria.

Recomandările redacției