Reprezentanţii Asociaţiei Române pentru Reciclare – RoRec organizează o nouă acţiune de colectare a deşeurilor electrice şi electronice (DEEE) la Pecica, la sfârşitul acestei săptămâni.
Aparatele vechi sau defecte vor putea fi predate în cursul zilei de sâmbătă în faţa Primăriei Oraşului Pecica, iar în cazul aparatelor mari, celor care nu au posibilitatea de a le transporta, le stau la dispoziţie tractoarele admi­nistraţiei locale.
Acţiunea va avea loc între orele 9 – 16, iar transportul poate fi solicitat la numerele de telefon: 0751.117.322 (doamna Mariana Luculescu, responsabil Protecţia Mediului la Primăria Oraşului Pecica), respectiv 0722.510.612 (re­prezentantul RoRec).
Cei care predau electronice au şi de această dată posibilitatea de a câştiga premii puse la dispoziţie de reprezentanţii RoRec: 5 mixere, 5 fiare de călcat, 2 cuptoare cu microunde şi 1 hotă, extragerea urmând să aibă loc luni, 18 martie, de la ora 12, în faţa sediului Asociaţiei Micilor Meseriaşi (sala Forum).
Ca o noutate, cei care predau maşini de spălat, frigidere, combine frigorifice sau lăzi frigorifice întregi (indiferent dacă sunt în stare de funcţionare sau nu) primesc pe loc, pe baza actului de identitate, bonuri valorice de 20 de lei (maşina de spălat) sau 40 de lei (aparatele frigorifice).

Recomandările redacției