meciPrimul meci oficial jucat de Progresul Pecica în 2013 s-a terminat cum nu se putea mai bine: trei puncte obţinute împotriva echipei clasate anterior pe locul trei al clasamentului. Echipa de fotbal pecicană a intrat în vacanţa de iarnă pe penultimul loc, motiv pentru care au avut loc restructurări serioase, atât la nivel conducerii, cât şi al băncii tehnice.
Fotbaliştii pregătiţi de noul antrenor, Dorin Peii, au jucat sâmbătă la Arad, cu Gloria CTP, în cadrul unui meci care se anunţa greu. Progresul a dat dovadă de pregătire şi o apărare foarte bine pusă la punct. Mai mult, din minutul 41 pecicanii au fost în avantaj în urma reuşitei lui Cosmin Trif. Chiar dacă repriza a doua a fost dominată de Gloria, scorul a rămas neschimbat până la fluierul de final.
„Am venit cu gândul să batem şi ne-a ieşit. Am stabilit în toată săptămâna premergătoare un joc în care să ne apărăm şi să speculăm contraatacul. Ne aşteptam ca Gloria să profite mai mult la lovituri libere şi la cornere, punctele forte, am reuşit să le contracarăm, portarul Mişu Grozav a făcut un joc foarte bun, la fel ca şi toată echipa, nu are rost să mai vorbim. Noi suntem pe penultimul loc şi fiecare echipă trebuie să ne ia foarte în serios, mergem după fiecare punct” – a declarat antrenorul Dorin Peii pentru aradreporter.ro
Progresul a intrat pe teren în formula: Grozav – Bărbos, Șiclovan, Nadiu, A. Ponta – Baicu, Vasilca, Arsene, Gh. Ponta, Gornic – Trif. Au mai jucat: Pop, Lăcătuș, Stoian, Codrean.
Sâmbătă joacă acasă
Următoarea etapă a Ligii a IV-a, cea cu numărul 20, se va juca sâmbătă după-masă pe terenul din Pădurice. Progresul Pecica va primi pe Şiriana Şiria, clasată pe locul 13.
Juniorii vor juca de la ora 13, iar seniorii vor intra pe teren de la ora 15. Conducerea clubului speră ca un număr cât mai mare de suporteri să fie alături de echipă pentru a o încuraja.

Recomandările redacției