Zilele trecute şopârla noastră a ajuns la Direcţia Judeţeană de Evidenţa Persoanelor, acolo unde a găsit o situaţie explozivă.
Cică nişte băieţi care nu au mamă şi nici tată s-au pus pe controale şi au descoperit nişte abateri grave. Încep să facă pe dosare să adune probe, iar acest lucru agită serios apele în Direcţia Judeţeană de Evidenţa Persoanelor. Unii dintre angajaţii instituţiei tremură prin bi­­- rouri, iar alţii au luat-o la sănătoasă. De exemplu, Camelia Stoian, directorul executiv al direcţiei, s-a suspendat din funcţie pe timp de şase luni şi s-a retras în cetatea de la Vladimirescu.
Camelia Stoian nu este la prima fugă de acest fel. Pe vremea când conducea Vama Arad, susţinută de Marius Lazăr, fost preşedinte al PSD Arad, doamna Stoian a procedat în aceeaşi manieră suspendându-se tot pe o perioadă de şase luni. În acea perioadă era un mare scandal legat de afacerile cu alcool.
Dacă prima fugă a directoarei Stoian a fost oarecum cu folos, cea de-a doua ar putea să îi creeze probleme mult mai mari decât s-ar fi aşteptat.

Recomandările redacției