dossoDatorită zăpezii căzute în noaptea de joi spre vineri, utiștii nu s-au mai antrenat la Arad și în jurul orei 10 s-au îmbarcat spre sudul țării. Și la Pitești au căzut precipitații, însă apoi a ieșit soarele, iar arădenii au făcut o scurtă ședință de pregătire în cursul serii. Până la urmă, Adrian Voiculeț nu și-a luat responsabilitatea jocului din pricina contracturii musculare suferite la gambă, în timp ce Claudiu Oară a părut să se simtă mai bine și a fost inclus în lotul de 18 „textilist”.
Fiindcă George Neagu și Cristian Silvășan sunt suspendați, stafful tehnic al UTA-ei a fost nevoit să apeleze și la un jucător de la echipa a doua. Este vorba de mijlocașul Dan Raț, care, de fapt, s-a pregătit cu prima echipă la Gyula și a bifat câteva minute în acest sezon, la Slatina. În autocar s-au mai urcat și portarul Matijas și atacantul Dosso, însă Adrian Falub nu are siguranța că-i poate legitima până la ora partidei de la Mioveni. Cel puțin jucătorul de culoare ar avea mari șanse să debuteze ca vârf de careu, susținut de aproape de Laso și – probabil – Bîrză.
Recunoscând că absența lui Neagu îl determină să renunțe deocamdată la sistemul de joc favorit 3-4-3, „principalul” utiștilor este tentat să apeleze la trei mijlocași cetrali, dintre care doi ar fi juniori: Adofo și Lazea. Acești fotbaliști cu profil defensiv ar putea acoperi pe rând urcările fundașilor laterali, Feussi și Siminic sau aportul mai slab pe faza de apărare a lui Laso sau celuilalt atacant de bandă.

Recomandările redacției