crisAproape 1,000 de oameni au luat sâmbătă calea stadionului din Chişineu- Criş pentru ceea ce poate fi considerat de acum primul derby arădean al returului!
A lipsit însă golul în confruntarea dintre echipa lui Lucian Ciba şi cea a lui Mihai Petcuţ, aşa că ambii antrenori au avut motive de insatisfacţie la final. Înainte de a le da cuvântul, e de specificat că Sebişul a jucat o repriză şi jumătate cu om în plus, Toseschi a fost eliminat în minutul 25, după două cartonaşe galbene primite în decurs de patru minute!
„De prima repriză n-am fost mulţumit, ne-am speriat probabil şi nu înţeleg de ce. N-am jucat ce ne-am propus, cu toate că jocul a fost, în general, echilibrat. L-am pierdut repede pe Toseschi, dar nu vreau să comentez arbitrajul. Repriza a doua am arătat mult mai bine, am jucat în zece oameni ce ar fi trebuit să jucăm de la început. Am avut ocazii, am pasat, iar pe final n-am mai atacat, având inferioritatea numerică. Nu suntem ceea ce trebuie să fim, chiar dacă la capitolele atitudine şi determinare nu am ce reproşa. E mult de muncă, sper să ne putem redresa şi să facem şi puncte. Nu ajută pe nimeni acest egal. Asta e viaţa, le urez baftă celor de la Sebiş în continuare, iar noi mergem la Turda după puncte. Îmi pare rău că nu am reuşit să ne ridicăm la înălţimea publicului”, a relatat Lucian Ciba, în contul trupei sale figurând o şansă bună de gol în actul secund, irosită de Flavius Băd.
Dincolo, Mihai Petcuţ se poate consola că e neînvins de când a revenit la Sebiş, cu toate că după meciul de la Chişineu Criş nu s-a putut declara prea entuziasmat. „Am început foarte bine, iar cât am fost unsprezece la unspreze lucrurile au curs în favoarea noastră. Dar după roşul primit de gazde, mai ales în repriza a doua, ne-am luat cu ei la luptă şi a ieşit un 0-0. N-am mai fost lucizi, am grăbit, n-am avut răbdare. Până la urmă, avem un punct care, pentru moral, e foarte bun”, a sunat concluzia lui Petcuţ, care a enumerat două oportunităţi bune, ratate de Bozian şi Ceaca.
Europa: Fl. Rusu – Condrea, Pistol, Toseschi, V. Fritea – Ciornei, Ban, Issa, Bucur – R. Fritea, Băd. Au mai jucat: Apetri, Circov, Man, Popa.
Naţional: Soltesz – Cl. Feieş, Buta, Albert, Jude – Avădanei, Rodriguez – Mohamed, Bozian, Suslak – Ceaca. Au mai jucat: Susanu, Ivancea, Budur, Simiceanu.
Arbitri: Eugen Gheorghioiu – Alin Botaş, Cristian Drăguţ (toţi din Timişoara).
Observatori FRF: Mircea Daraban, Alexandru Terheş (Oradea).

Recomandările redacției