stoicanMioveniul arată bine în 2013, după ce s-a întors cu un punct de la Oradea (în compania lui FC Bihor) și a invins-o pe UTA la două goluri diferență. Mai mult, formația argeșeană propune câțiva fotbaliști tineri de mare perspectivă, cărora antrenorul Flavius Stoican le prevede un viitor frumos. „Mazilu, Boboc, Biceanu și Marian Popescu, care va avea și el în curând șanse, prind multă încredere în ei după astfel de meciuri și victorii. Îi văd la fiecare antrenament că sunt conștienți de calitățile lor și doresc să progreseze mereu. Atât cei tineri, cât și ceilalți jucători mai experimentați pot mai mult, nu sunt la nivelul la care mi-l doresc eu”, a explicat fostul internațional.
Revenind la desfășurarea și concluzia confruntării cu „Bătrâna Doamnă”, Stoican a spus: „Am întâlnit o echipă cu jucători buni, care oricând puteau face dife­rența, dar, exact cum am promis și înaintea meciului și cum îi simțeam pe jucătorii noștri, am făcut tot ce ne stă în putință ca la finalul meciului să fim fericiți. Am avut poate un moment în care puteam să forțăm, să ne desprindem la 3-0, dar, până la urmă, a trebuit să fim puțin precauți în fața unei formații puternice. Știm că nu suntem de neînvins și, chiar dacă am mai și suferit în această partidă, e important că am luat toate punctele”.
Etapa următoare, argeșenii se deplasează la Timișoara, unde vor să bifeze un alt rezultat pozitiv. „Am prins încredere în noi după începutul bun de retur, vrem să-i punem probleme și lui Poli. Va fi greu, căci au echipă bună, însă avem și noi motivele noastre să sperăm la victorie”, a încheiat fostul fundaș dreapta al lui Dinamo.

Recomandările redacției